Сайт учителя
української мови та літератури
Монько Ніни Юріївни

Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2017 » Липень » 7 » Книжки, із якими не вдасться сумувати влітку
19:27
Книжки, із якими не вдасться сумувати влітку

ЛІТНІ КАНІКУЛИ – ПРИВІД ЗАКИНУТИ ПОДАЛІ ТІЛЬКИ ШКІЛЬНІ ПІДРУЧНИКИ.

А ОСЬ ДЛЯ УЛЮБЛЕНИХ КНИЖОК НАРЕШТІ З’ЯВЛЯЄТЬСЯ ВДОСТАЛЬ ЧАСУ.

Видавництво “Ранок” зібрало 7 новинок, яким точно слід приділити увагу влітку:
1. «Мапи. Україна».
Розмальовка, енциклопедія і путівник величезною країною. Знали, що на Рівненщині є власний Дракула? А в Могилів-Подільському – єдиний в Україні пам’ятник Джону Леннону? Розфарбовуй малюнки та будуй маршрути для подорожі. Знаходь невідомі туристичні місця на іншому кінці країни чи в сусідньому містечку. Коли, якщо не влітку здійснити захопливу подорож?

МапиУкраїна
2. «Імаджиморфія».
На пляжі чи на городі, а може, заховавшись від спеки в кімнаті з кондиціонером, – ви точно не засумуєте із цікавенною розмальовкою «Імаджиморфія». Фантазійні світи, складені з сотень дрібних малюнків, часом настільки непередбачуваних, що не припиняєш дивуватися: «Як таке могло прийти в голову художникові?»

Імаджиморфія
3. «Прості тангли».
Опануйте популярну методику малювання разом із майстром своєї справи Беном Квоком. Він залишив у книзі детальні підказки, зразки для натхнення та, власне, шаблони для вашої творчості. «Не бійся розбивати кордони та дізнаватися, що ти можеш створити за межами ліній. Я думаю, саме там відбувається справжня магія та проявляється креативність», – пише автор у передмові. О так, зентангли – це ціла філософія.

ТанглыМоре
4. «Школа чарівних тварин».
Світовий бестселер Маргіт Ауер. Чи не відмовились би ви від чарівної екзотичної тваринки, яка стане для вас другом та захисником на все життя і до того ж здатна говорити? От і учні звичайного класу школи Вінтерштайн не відмовилися. Хоча… А чи їм залишили вибір? Цікаві пригоди звичайних підлітків, які волею долі стали посвячені у величезну таємницю: світом блукають чарівні тварини!

ШЧТ (1)
5. «Вартові добра».
Продовження «Хрангелів» від української письменниці Ніки Ініної. Після поразки Темнони знаходять новий спосіб посіяти хаос у світі – якимось чином вони позбавляють Хрангелів, захисників дітей, життєвої сили. Хто тепер допомагатиме дітям, коли Хрангели один за одним ідуть «на лікарняний»? Пригодницька фантастика, що подає вічні цінності у сучасній формі та з гумором.

ВартовДобра (1)
6. «Артеміс Фаул. Поклик Атлантиди».
Сьома частина захопливого фентезійного роману про пригоди найрозумнішого підлітка на планеті. З огляду на те, крізь що пройшов Артеміс раніше, здається його вже нічим не здивуєш і не налякаєш. Він майстерно розв’язує будь-які поганські плани та долає ворогів. Та тепер йому доведеться зустрітися з ворогом рівно настільки ж вправним, як і він сам. Більш того, йому доведеться зустрітися із самим собою.

ФАулАтлантида
7. «39 ключів. Кехілли проти Весперів».
Друга серія захопливих пригодницьких романів про спадкоємців могутнього та старовинного роду Кехіллів. Емі та Дена. По завершенні гонитви за 39 ключами діти думали, що все скінчилося. Але велика сила тягне за собою велику відповідальність і ще більші неприємності. Клан Весперів – давній ворог клану Кехіллів – викрадає Емі та Дена. Чого вони прагнуть? Які злочини чинитимуть руками дітей? Та, найголовніше, як дітям звільнитися?39КлючейДжерело

Переглядів: 297 | Додав: monko_n | Теги: школярам, рекомендації, книжки, Поради, літо | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
...
… Поки живе мова — житиме й народ, яко національність...
Іван Огієнко?

Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Липень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Архів записів
Друзі сайту
  • МІНІСТЕРСТВО ОСВІТИ
    І НАУКИ УКРАЇНИ
  • УПРАВЛІННЯ ОСВІТИ І НАУКИ
    ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОДА
  • ЧЕРНІГІВСЬКИЙ ОІППО
  • ВІДДІЛ ОСВІТИ
    НІЖИНСЬКОЇ РДА

  • Copyright monko_n © 2024
    uCoz